Мегз окончателно загърби Рончев

Мегз изтри любимия си Румен Рончев от живота си. Дизайнерката Миглена Каканашева изненадващо се оказа абсолютно сама, а бизнесменът не фигурира по никакъв начин в социалните й мрежи. Това забелязаха фенове на дизайнерката, която стартира преди броени дни поредното риалити шоу в интернет, посветено на борбата с насилието срещу жени.

В края на миналата седмица лудо влюбената Мегз сложи чертата на бизнесмена и изтри до една всички снимки за любовта им от всичките си профили в социалните мрежи. Веднага Мегз попадна в полезрението на феновете, които я засипаха с въпроси дали се е разделила с транспортния бос.

Дизайнерката отказа коментар дали с бизнесмена вече не са заедно. Тя подмина с мълчание и слуховете, че бившата съпруга на Рончев – Зорница, е простила на невярната си половинка и “си го е прибрала обратно”, пише в. “България днес”.

Мегз от дълго време коментира, че иска и да има детенце, като дори вчера обяви, че се надява “това щастие да ме споходи скоро”. Тя обаче отказа коментари на феновете си защо любимият Рончев, от когото се очаква това, внезапно се е изпарил от живота й.

https://www.instagram.com/p/B8MbAQEBnIM/?utm_source=ig_embed

Дизайнерката превърна любовта си с транспортния бизнесмен в истинска семейна сага, след като дори пристигна миналото лято на делото му за развод със Зорница. “Тук съм, за да подкрепя любимия си мъж”, гордо обяви облечената като булка изцяло в бяло Мегз в съдебната зала. Двойката преживя и съдебни драми, след като Рончев прекара в ареста няколко месеца по обвинение, че е обсебил лизинговия джип на риалити кралицата, струващ 98 560 лева. Миглена се затруднявала да му плаща вноските и според прокуратурата умишлено склонила любимия си и братовчед си Антон Лесов да присвоят возилото. А после го обявила за откраднато. Дизайнерката, която също бе обвиняема заради аферата с половинката си, излезе на свобода срещу парична гаранция от 10 000 лева.

Следвайте ни в социалните медии