Мегз и Рончев с първи коментар след ареста

Топ дизайнерката Миглена Каканашева публикува първи кадър на нея и транспортния бос Румен Рончев в профилите си в социалните мрежи.

На фотоса двамата влюбени изглеждат истински щастливи и отдадени един на друг. Снимката предизвика стотици коментари из всичките профили на модната принцеса. На повечето от тях влюбените получават поздравления и пожелания за любовта си. Много фенове на Мегз дори споделиха публикацията като използваха хаштаг “истинската любов съществува”.

Други пък упрекнаха дизайнерката, че транспортния бос е твърде стар за нея. Мегз отговори лаконично: “Мъжът ми е 12 години по-стар от мен. Въпреки че изглеждам 5. клас, аз съм вече на 28, мъжът ми е на 40. Една съвсем нормална разлика във връзка”.

Мегз даде категоричен отговор и по друга спорна тема в любовно-съдебния казус.

Миньончето написа на стената си специална благодарност към адвокат Светлана Паскалева. Припомняме, че в началото на случая транспортния бос беше защитаван от двама различни адвокати – един, нает от бившата му съпруга и един от Мегз. Стигна се дори до директна конфронтация в съдебната зала по време на една от мерките, в която единият адвокат пледираше невинен, а другият виновен.

Мегз пък обвини бившата съпруга на Рончев и адвоката, нает от нея, че умишлено държат транспортния бос в ареста.

В крайна сметка, когато разбрал, че е манипулиран, транспортния бос се отказал от защитниците си. А адвокат Паскалева, която Мегз наела по случая, успяла да поведе делото в разумна посока и резултатите са налице. За това намекна и самата Мегз, която написа на стената си: “Специално благодаря на адвокат Паскалева, която ни помогна да вземем разумни решения и да извървим достойно пътя към оправяне на кашата, която бяхме забъркали”.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via