fbpx

„Матрицата“ се завръща с четвърта част

Филмовото студио Warner Brothers Pictures обяви заснемането на четвъртата част от филма „Матрицата“, главните роли в който отново ще са Киану Рийвс и Кери-Ан Мос, съобщава Variety, позовавайки се на председателя на Warner Brothers Тоби Емерих.

Режисьор и сценарист на четвъртата „Матрица“ ще бъде Лана Уашовски. Александър Хемон и Дейвид Мичъл също са допринесли за сценария, пише actualno.com.

„Много се радваме да се върнем в Матрицата с Лана. Лана е истински визионер, изключителен и оригинален филмов режисьор. Щастливи сме, че ще бъде сценарист, режисьор и продуцент на нова част от вселената на Матрицата“, каза Емерих.Според източници филмът ще започне да се снима в началото на 2020 година.

„Много от идеите за нашата реалност, които ние и Лили отворихме преди 20 години, са още по-важни днес. Много се радвам, че върна тези герои в живота си и съм благодарен за поредния шанс да работя с прекрасните си приятели“, каза Уашовски.Предишните три филма от поредицата „Матрицата” са събрали над 1,6 милиарда долара печалби по целия свят. И трите филма са написани и режисирани от Лана Уашовски и сестра ѝ Лили, а Киану Рийвс изигра главната роля в тях. Всъщност Уашовски бяха мъже, но си смениха пола.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x