fbpx

Мартин Карбовски: Трябва да викаме – бате Слави, ела!

„Нещата стигнаха дотам, че тука трябва да викаме – Бате Слави, ела. Може да се казва Слави, Гошо, Румен, но трябва да има нов играч“, заяви Мартин Карбовски в изборната нощ пред bTV.

„Аз въобще не съм оптимист, според мен се получи авария, която прилича леко на чернобилската и не знаем колко е голяма. Ще разберем колко е голяма аварията от „Свободна Европа“ и е интересно, че това не повлия на изборите (Карбовски визира скандала „Апартаментгейт“, който започна от разследване на „Свободна Европа“ и бе продължено от „Биволъ“)

„Разбира се, комунистите са слабаци, и това е добре. Но тук в това студио, само либерали, братко. Търся един евроскептик. Търся един реформист. Нито един реформист. А ние ще произвеждаме същите неща, каквито преди. В момента има две сили – консерватори и либерали. И докато вторите управляват Европа, тя ще загива“, заяви Карбовски.

„Борисов е гениален защото изплаши всички с комунизма, спечели с това, че комунистите ще дойдат на власт. Комунизъм няма – има само либерали и консерватори“, каза той.

Любен Дилов допълни: „Не съм изненадан. Бях сигурен, че ще има сериозна разлика между ГЕРБ и БСП, първо заради лошото състояние на БСП и второ, защото ГЕРБ направи One man show с Борисов в последните дни. Той показа изключителна енергия, лично присъствие, което много помогна. Тези избори бяха много интересни, не се присъединявам към вайкането, че е ниска избирателната активност“, каза той.

„Добрата новина е че Демократична България прекрачва прага. Формацията получи неочаквано рамо от президента Радев, който каза, че се „нуждаем се от демократична българия“, това е, както се казва, freudian slip. (идеята на Фройд, че някои неволни изказвания уж случайни казват тъкмо това, което мислиш, б.р.) Лошата новина, е че имаме голямо корупционно тяло, подпирано от руските патриоти, това е смокът, който е засмукал живот народен“, заяви Ивайло Нойзи-Цветков.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x