fbpx

Мария Илиева вдигна рязко хонорара!

Почти 10 бона хонорар търси за участия Мария Илиева, пише HotNews. Певицата е вдигнала летвата много високо, след като стана майка. „Времето ми е ценно и няма да им пея за по-малко от 8000 лв.“, била категорична изпълнителката на „Играя стилно“.

Преди години тя прибираше около 4000 лева, а с днешна дата си е двойно по-скъпа. Точно толкова е прибрала при едно от последните си участия в провинцията. В сумата влизат и пътните разходи, но ако можела тя би си ги поискала отделно. „Срам я е да си търси парите и за горивото, защото са дребни суми и би изглеждала смешна на фона на осемте бона“, коментират запознати.

Такива хонорари прибират най-големите в естрадата ни, например Васил Найденов. Кеца ходи по изяви срещу 8000, като част от хонорара дели с двете си беквокалистки и мениджъра му Ивайло. При Мара положението е доста по-благодатно, защото тя плаща само на озвучител и евентуално шофьор, но в повечето случаи шофира тя или другия човек от екипа й. Отделно звездата не се отчита на компания, защото се самопродуцира. Илиева вдигна хонорара си рязко и заради изявите си в „Като две капки вода“.

Рекламата си оказва голямо значение и напоследък певицата е по-търсена от всякога, независимо че няма хит от години. Брюнетката обаче е старо куче в бранша и винаги знае как да се промотира за повече пари. Сега независимо, че трябва да е по-близо до бебето, Марчето е на педал за ангажименти. Наскоро тя обяви, че тръгва на турне, от което ще заработи доста сериозни пари.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x