Майката на Мартин Трифонов спокойно и кротко обяснява как обичал да рисува!

Публикуваме коментар на Елена Гунчева относно изказване на майката на Мартин Трифонов, обвинен за убийството на 7-годишната Кристин в село Сотиря:

“Не мога да повярвам. Майката на изверга Мартин, убил нечовешки жестоко седемгодишно дете, спокойно и кротко обяснява, как той бил добър, рисувал и тя му помагала с храна. Ни срам, ни угризения, че е пълен провал като майка. Физиономия, тъпа като зелка, оцъклен поглед и никакво чувство. Ето такива хора отглеждат чудовища.

Как тази жена дори не се разплака, как не каза, че това е ужасно, как не поиска прошка, че е отгледала изрод. Пълно безчувствие и тъпота. Поредният психопат, отгледал друг психопат-убиец.

Зад всяко чудовище стои една провалена напълно майка! Заради незаинтересоваността, заради апатията и липсата на време и желание да възпитаваш детето си. Заради прекалено глезене и прощаване на грешките.

И моля ви, не качвайте снимки на малката Криси. Да я пожалим поне ние. Знаем какво й се е случило. За мен не е редно сега да й гледаме снимката. Както винаги, жертвата е повече показвана от убиеца. Да я пожалим. Бог да прости невинното дете и да е светъл пътя на душата му.

А на нас ни остава само дълга за възмездие.”

Следвайте ни в социалните медии