fbpx

Любовен уикенд хороскоп за 29-30 юни 2019

Овен
Изпитвате прилив на любов. Някаква вътрешна убеденост ви нашепва, че това е човекът за вас, което несъмнено оказва влияние на цялостното ви настроение през почивните дни.

Телец
За пръв път от много време ще отворите сърцето си, без да се чувствате несигурни и уязвими. Ще споделите страховете и мечтите си, а партньорът ще бъде ваша подкрепа.

Близнаци
Ако все още не сте намерили любовта в живота, предстоят дни, които могат да ви донесат промяна в тази посока. В неделя има шанс да се запознаете и с някой, с който общувате в интернет от дълго време, а може срещата с ваша нова половинка да се случи на парти с приятели.

Рак
Ако имате половинка до себе си, то той може да ви изненада с приятна новина. Положителни емоции може да са свързани с пътуване, финансови облаги или друго, което очаквате да се случи от дълго време. Имате добри перспективи за романтика и за планове за общото ви бъдеще.

Лъв
За някои от представителите на зодията през последните дни е било доста интересно на работното място. Очакват ви хубави моменти, ако успеете да загърбите професионалните си тревоги поне за двата почивни дни.

Дева
Напрежение в семейството ще наруши романтиката. Противоречията между вас и любимия човек изискват специално внимание. Ако успеете да ги разрешите, в неделя всичко ще се нареди.

Везни
Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите и думите си. В резултат е възможно да нараните чувствата на половинката си без дори да го осъзнавате.

Скорпион
През тези два дни ще ви вълнуват въпроси, свързани с емоционалната страна на вашата връзка. Постарайте се да избягвате конфликтите и контролирайте желанието си да надделеете над партньора.

Стрелец
В любовния живот на Стрелеца отново започва да става вълнуващо. Ако сте обвързани, с партньора ще откриете нови вълнуващи неща, с които да разнообразите секса. Също така ще имате нужда да споделите един с друг интимни тайни.

Козирог
Някои от обвързаните Козирози ще проведат важни разговори с партньора. Ще разберете, че по някои въпроси те не са готови да направят компромиси и това може да ви накара да се почувствате далеч един от друг.

Водолей
Обичани ще се чувстват Водолеите този уикенд. Партньорът най-вероятно е приготвил романтична изненада за вас под някаква форма. Любовта е във въздуха и сега е моментът да се отдадете на повече интимност. Не крийте емоциите и чувствата си, а направете времето заедно наистина приятно.

Риби
Някои от обвързаните представители на зодията ще усещат връзката си така, сякаш е остаряла и липсва тръпката. Може би усещането ви се дължи на факта, че през последните седмици не сте били особено свързани един с друг. Измислете спешен спасителен план за любовта!

Източник: iWoman.bg

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x