Лифтовете на Пампорово ще са безплатни през цялото лято

От тази събота – 15 юни, лифтовете в Пампорово започват работа и ще возят желаещи без почивен ден до 22 септември. На разположение на туристите ще бъдат четири въжени линии – от Туристическия център до Студенец, от Студенец до Снежанка, от Смолянски езера до Снежанка и лифтът от Чепеларе до Мечи чал.

Една от основните атракции в курорта и това лято ще бъде „Велопарк Пампорово“, който разполага с множество разнообразни трасета и маршрути за планинско колоездене с различни нива на трудност, подходящи и за любители колоездачи, и за професионалисти.

Още следващата седмица, между 20 и 23 юни, по време на петото издание на „Пампорово Байк Фест“ курортът ще приеме част от елита на Европейската колоездачна сцена, а поводът е домакинството на страната ни за първи път на кръг от „iXS Downhill Cup”.

Много нови атракции ще радват туристите през лятото, като новоизграденият „Пампорово Адвенчър Парк“, който ще отвори врати тази събота в местността Язовира. Паркът ще предложи на посетителите много забавления, сред които въжена градина с 10 елемента, скокове върху въздушна възглавница, разходка с водни колела, лодки и риболов.

Източник: Actualno.com

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via