fbpx

Лекари едва не убили 3-годишно момиченце

3 292

Майка обвинява Спешния център в Червен бряг, че са обезобразили 3-годишната ѝ дъщеричка.

,,Имаше пъпка на ръчичката заради ухапване от комар, но тя я беше разранила, защото постоянно я чоплеше, при което я заведох в болницата, където ѝ направиха превръзка, биха ѝ някаква течност и я пуснаха“, обясни в ефира на Нова телевизия майката на момиченцето Анелия Бухалова.

,,На следващия ден отидохме пак в болницата за смяна на превръзката, но медицинската сестра, която бе на смяна, ме изгледа лошо, сякаш изобщо не ѝ се занимаваше с това. После ми заяви, че нямали стерилни марли. Предложих ѝ да отида да купя, но тя отказа. След това с кислородна вода почисти раничката и добави йодосепт и започна едно крещене, един плач. Едва я удържахме. На следващия ден вдигна температура и веднага я заведох в “Пирогов“. Там я приеха с висока степен на изгаряне и направиха всички видове изследвания. Дори ми обясниха, че ако се бях забавила, момичето ми можеше да почине от отравяне на кръвта“, разказа за преживения кошмар жената.

Тя е категорична, че ще си търси правата в съда, а в Спешния център в Червен бряг проверка по случая не е направена, тъй като не е била подадена писмена жалба.

,,Радвам се, че момичето ми ще се оправи и че няма да има нужда от пластична операция“, завърши Анелия Бухалова.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори