fbpx

Кубрат Пулев отвърна в остър тон на Тайсън Фюри

Кубрат Пулев се стреми към световната титла и затова фокусът му в момента е основно върху победителя от реванша между Анди Руис и Антъни Джошуа. Българинът заяви, че след това може да обърне внимание на Тайсън Фюри.

Думите на Кобрата са в отговор на обвиненията на британеца, че много боксьори, сред които и той, са отказали да се изправят срещу него. Циганския крал се закани да рита задника на Пулев по целия път до България.

„Фюри използва мен и някои други боксьори, за които знае, че в момента са заети, просто за да си направи малко пиар. Преди няколко години Фюри отказа да се бие с мен и не защото нямаше възможност – какъвто е моят случай сега. Той беше свободен. Беше уплашен“, заяви Кубрат Пулев пред boxingscene.com.

Миналия октомври Кобрата победи в „Арена Армеец“ братовчеда на Тайсън Фюри – Хюи Фюри, и така отново стана задължителен претендент за световната титла на Международната боксова федерация (IBF). Сега българинът очаква победителя от мача между Анди Руис и Антъни Джошуа, за да излезе срещу него за шампионския пояс.

„Първата ми цел е да стана световен шампион, а не просто да се бия с произволни, неизвестни боксьори, както той прави. Фокусиран съм върху спечелването на тези пояси. Ще дойде и редът на Фюри. Когато това се случи, ще го направя точно толкова безсилен, колкото бе и братовчед му, който също говореше много“, добави Пулев.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x