Красимир и Паулина от “Фермата” вече живеят заедно!

Истинско любовно гнездо в София си свиха Красимир и Паулина. Двойката, която се залюби в риалити формата „Фермата”, вече живее заедно.

Красавицата с корени от Никарагуа и автомонтьорът си наеха квартира в София. С тях живее и синът на Паулина от предишна нейна връзка.

Малчуганът много харесал новия приятел на майка си, а Краси приема детето като свое. Тримата често излизат по ресторанти и изглеждат като едно щастливо семейство.

Джунов реши да се завърне в България по две причини. Едната е Паулина, която не успя да забрави дори след излизането си от „Фермата”, а другата е любимата му баба.

Възрастната жена го отгледала от малък и се грижела всеотдайно за него през годините. Затова и днес той е твърдо решен да й помогне, като направи по-спокойни и ведри старините й, пише “България днес”.

Краси и Паулина дори планират сватба, а по време на финала на риалитито, мадамата се появи с огромен диамантен пръстен на ръката. Бързо стана ясно, че двамата се сгодили и смятат да минат под венчило през лятото на тази година.

Мачото от „Фермата” падна на колене пред Паулина веднага щом излезе от риалити формата. Красавицата му завъртя здраво главата и той е лудо влюбен в нея.

Краси вярва, че е срещнал жената на живота си и дори е забравил случката, която преобърна за секунди живота му. Още докато беше във фермата след напускането на Паулина, той получи писмо от нея, че е бременна.

Джунов полудя от щастие, но за съжаление се оказа, че това е бил само тест от страна на любимата му, с който да го изпита.

„Тази случка ми показа, че вече съм готов да стана баща и да създам семейство”, признава още Краси.

Следвайте ни в социалните медии