Красавица от “Перла” с невероятна промяна 15 г. след сериала! (Снимки)

Не Джулия Робъртс, ами по-хубава и от нея е актрисата Айча Варлаър. Панар от „Перла“ няма нищо общо с тъмнокосата хубавица, която преди 15 години пленяваше зрителите от малкия екран. Екранната сестра на актьора Къванч Татлату имаше доста по-различна съдба и от геронията си в поредицата, и от тази на много други актриси.

Едва на 16 години тя заминава за Америка, където по-късно завършва Харвард, а след това две години учи майсторски клас по актьорство и в Москва. Връща се в Турция след атентатите от 11 септември, тъй като властите отказват да й подновят визата.

Красавицата обаче бързо е забелязана от турските продуценти, които не я оставят без работа. Първо в държавния театър в Анкара, а след това я канят и за роли в киното. Айча обаче е свободен дух по душа. И мечтата й е да е пее. Завършила е именно музика в Харвард и предпочита музикалната сцена пред игралната площадка.

Чаровницата все пак намира време да заснеме седем сериала и два филма. А междувременно музикалната й кариера бележи огромен подем. Тя изпълнява концерти в цяла Турция и Мала Азия, канят я да пее в Германия, Корея, Египет, но мечтата й остава Америка. И тя пробива дори и там. Редовен гост е на най-известните лондонски клубове, където много я обичат. И в последно време прекарва голяма част от живота си в Ню Йорк, за сметка на Истанбул, пише sozcu.com.tr.

Шоубизнесът обаче е суров и конкуренцията е голяма. Затова и актрисата се подлага на различни козметични процедури, за да се поддържа във форма. Естетическите й корекции обаче я правят неузнаваема. Едва ли има друга жена, която толкова да е променена, колкото тази тъмнокоса красавица, която е като хамелеон.

Що се отнася до личния й живот, той е пълна загадка. Нито една любовна афера, нито едно незаконно дете, нито един аборт. Айча пази тази част от живота си в пълна тайна. И какво се случва зад стените на дома й е пълна загада, пише kliuki.net.

Следвайте ни в социалните медии