fbpx

Копие на Наско Колев си показа розовите боксерки (СНИМКИ/ВИДЕО)

2 841

Третото издание на BG Music Festival в Летния тетаър на Сандански премина изключително успешно, а някои от участниците направиха сериозна заявка за сериозна професионална кариера.

Нямаше как и тази година да не видим участници, които са подвластни на вече популярни техни колеги. На сцената се появи младо момче, което на външен вид имаше лека прилика с тийнсензацията Наско Колев. След като запя обаче всички в публиката зяпнаха с отворена уста. Момчето е доловило едно към едно тембъра на популярния си колега, че дори и специфичния му диалект.

Става въпрос за Християн Сашков, по-известен с прякора Маджуна. Той е от Стара Загора и учи в електротехником „ПГЕТ Георги Сава Раковски“. Занимава се с композиране на музика, писане на текстове, аранжименти и аудио обработка от 2015 година.

На сцената на Летния театър в Сандански се появи с жилетка, но отдолу бе решил да покаже спортно тяло и плочки за завиждане на корема. Розовите му боксерки също бяха акцент на представянето на песента „Избомбя“.

Историята на името Маджуна е доста интересна и той без притеснение я споделяше с всеки поинтересувал се зад кулисите. „Прякорът ми го измисли моята баба. На село имаме къща на два етажа – първият е с дограма, а вторият със стар маджун. Бях усилил мусиката и тя се казва и ми да каза да я намаля, защото щял да изпада маджуна. Аз не знаех какво е това. Тогава тя ми обясни, бях впечтален от тази дума и така тръгна всичко“, споделя той.

Видео:

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x