fbpx

Катастрофа с мотор, появил се от нищото, втрещи мрежата (ВИДЕО)

Преди няколко седмици в мрежата се появи много интересно видео, което успя да предизвика бурна дискусия сред интернет потребителите. Клипчето е заснето в мексиканския град Тихуана.

Вниманието на всички моментално бе привлечено от рокер, който се появява на пътя буквално от нищото. Според хората моторът сякаш излиза от някакъв портал. На кадрите се вижда как моторът, на който се возят двама души, се врязва в друг мотоциклет.

Видео:

Никой обаче не може да каже откъде се е взел вторият „железен кон”. Според едни, вторият мотор или се е телепортирал, или се е появил от някакъв паралелен свят. Някои дори говорят за проблем в матрицата, в която живеят хора.

Скептиците пък са на мнение, че за въпросната мистерия е виновен операторът, който е избрал да снима от неправилния ъгъл. Според друга версия пък нещо с камерата се е прецакало. Трети пък смятат, че видеото не е автентично и кадрите са обработени.

При инцидента, за щастие, няма пострадали. Най-интересното е, че медиите все още не са издирили виновника за инцидента, за да го разпитат лично за случилото се.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x