Канадски съд плаши баща с арест, ако откаже да се обръща към дъщеря си с мъжко име

Kанадски съд предупреди загрижен баща, че може да бъде арестуван, ако откаже да се обръща към дъщеря си с предпочитаното от нея мъжко име.

Бащата Кларк е осъден по обвинение в “семейно насилие”, след като настоявал да нарича 14-годишната си дъщеря с рожденото й име – Максин. Върховният съд на Британска Колумбия е издал “заповед за защита” по случая, предупреждавайки бащата с незабавен арест “без заповед”, ако полицията заключи, че има “разумно” основание да се предположи, че лично или публично се обръща към дъщеря си като към жена, съобщават от “Флагман”.

Освен това съдът е издал заповед, с която да се попречи на бащата да обсъди случая си в медиите – дори му е забранено да споделя съдебни документи, описващи собствения му случай. Това е странно, не на последно място, защото всички протоколи са публично достъпни, съобщава сайтът CBN news.

Каква е предисторията?

В края на февруари Върховният съд на Британска Колумбия постановил, че 14-годишното момиче Максин има право да получи желаните инжекции от мъжки хормон.

Това било решено без съгласието на родителите, след като Максин решила сама, че иска да стане момче. Бащата Кларк настоявал, че през месеците преди това решение Максин е проявявала симптоми на емоционална нестабилност и депресия, както и показвала признаци на лесбийство. Баща й твърди, че психическото й здраве е нестабилно, тъй като той и съпругата му са разведени. Той също така смята, че решението на Максин да стане момче е резултат от тази емоционална борба и настоява като родител, искащ най-доброто за детето си, да бъде питан дали е съгласен на момиченцето му да бъдат инжектирани мъжки хормони. Все пак Максин е в тийнейджърска възраст и е твърде незряла, за да взема такива съдбоносни за живота и съдбата й решения.

Въпреки многобройните молби на бащата, болницата, която прилага “лечението”, както и училището на тийнейджърите, отказват да позволят на бащата да се намеси. Обжалването на Кларк срещу решението за инжектирането на тестостерон ще бъде разгледано на 14 май, пише сайтът.

Коментар под статията за този ужасяващ случай е написала Кари Симпсън, адвокат на бащата. Той е не по-малко разтърсващ.
“Този случай изглежда е лъчът светлина, който мобилизира тихото мнозинство в Канада. Транс лудостта тероризира нашите деца и нашата нация. Църквите се обединяват срещу този терор над природата и нормалността. Канадците със здрав разум се обединяват. Християните не просто се молят, а се издигат гласове на протест.

Трябва да се отбележи, че в този случай, с който съм много запозната, тъй като съм действащият адвокат, записите на съда не са публични, както се твърди в статията. Решенията са публично оповестени, но преписката е запечатана. Адвокатите са единствените, които имат достъп до материалите по делото. Така че бащата дори не може да отиде в съда и да получи достъп до някой от правните документи. Помислете за Кларк”, пише тя.

Това срамно дело се случва в далечна Канада, но то засяга и нас, българите. Защото и тук, чрез “Истанбулската конвенция” се опитваха да узаконят т.нар. “трети пол”, да ни убедят, че не е важно дали си се родил момче или момиче, а каква “социална роля” си избрал за себе си.

За щастие Конституционният съд на България отхвърли този зловещ документ. Но апологетите на джендър идеологията се опитват да се промъкнат до децата ни през задната врата, чрез подготвяната сега “Национална стратегия за детето”. За щастие и в този случай инстинктът на българина заговори и след протести “стратегията” беше замразена.

Наскоро в социалните мрежи се появи клип, който показва как някой си Кристофър Бенитес се явява като състезателка по художествена гимнастика и дори изпълнява съчетание с лента.

Следвайте ни в социалните медии