Какви ще са децата, родени през 2020 година?

Според китайския календар 2020-а ще е годината на металния плъх (мишка). Китайската нова година настъпва на 25 януари 2020 и ще продължи до 11 февруари 2021-а.

Специалистите по китайска астрология вярват, че годината на плъха е добра година за раждане, тъй като металът е символ, свързван с дълголетие, стабилност, самоконтрол и родените през идната година могат да се радват на подобни качества.  Май, юни, юли, август, септември ще са сред най-подходящите месеци за раждане.

Характерни черти на детето, родено в годината на Плъха

Детето ще бъде родено с късмет, ще се отличава с вродена смелост, усмихнато, весело, приятно, търпеливо, с добри организационни възможности и способност да влиза под кожата на другите с лекота.

Детето, родено под знака на Плъха е галантно, уважава добрите обноски и ги следва стриктно. То ще заслужи доверието на близките и приятелите си, ще бъде добър слушател, може би леко наивно и скромно. Сред отличителните му качества е силата на характера, умението да разбира другите, нежната му душевност и честност. Едно от отличителните неща за детето от този знак е големият му апетит.

Освен това е лоялно, грижовно и умее да общува с другите, да работи в екип. Винаги готово да помогне на приятел. Може да живее в хармония с представители на интуитивния Заек и добре изглеждащата Коза.

Децата, родени под знака на Плъха, ще се нуждаят от защитата на родителите си. Това ще се дължи най-вече на наивността им и прекалената доброта, която ще позволи други деца да злоупотребят с него.

Друго отличаващо тези деца е, че не могат да казват „Не“ и винаги се отзовават на молбите за помощ. Ще им е необходима помощ от близките, които да ги насочат колко е важно да се установят граници и да се съобразяват и със собствените си нужди, не само с чуждите.

Връзката между родители и дете, родено под този знак

Взаимоотношенията между тях са добри, отличават се с близост, липсват драматични обрати. Най-вече заради тяхната общителна натура, родените под този знак лесно могат да бъдат подведени и излъгани, което става причина родителите им да бдят над тях по-дълго от обичайното. Тези деца се обикват лесно поради естествения си чар, но също така лесно стават мишена на недоброжелатели.

Отличителното за тяхното детство е желанието им да учат, да развиват интелекта си. В целите им не влизат дребни постижения, те се стремят към големи и значими успехи.

Предимства:

чувствителни
благородни
вдъхващи доверие
общителни и добронамерени

Недостатъци:

крайно песимистични понякога
влизат от едно настроение в друго, рязка смяна на настроенията
лесно могат да станат сноби, вярвайки в своето превъзходство

Съвместимост:

Родените под този знак се разбират добре с Дракон, Тигър и Коза.

Здравето:

Родените през 2020-а ще се радват на добро здраве. Обичайно родените под знака на Плъха са атлетични, обичат да спортуват, да се движат, да пътуват.

Следвайте ни в социалните медии