Каква ще бъде съдбата на Кубрат Пулев?

6 мъже и 2 жени ще решат съдбата на българския боксьор Кубрат Пулев по обвиненията в тормоз от страна на репортерката Дженифър Равало, известна като Джени Суши, както и за неправомерен удар от страна на последния му съперник на ринга – Богдан Дину.

Всички те са членове на Спортната комисия на щата Калифорния, която днес (14 май) ще се събере, за да разгледа двата казуса. Откритото заседание започва в 20:00 ч. българско време в хотел “Милениум Балтимор” в Лос Анджелис.

Осемте членове ще имат 6 работни седмици (48 дни), в които да се произнесат!

Най-главен измежду членовете, които ще изслушват българския боксьор, е Джон Карвели. Той е председател на комисията. Той е треньор по футбол на момичета до 10 години и запален почитател на спорта. Директор е на Националната организация за стоматологични грижи на САЩ (подобно на Здравната каса у нас). Занимава се и с благотворителност, като основно се старае да набавя храни за деца в нужда, съобщава bTV.

Негов заместник е първата дама в комисията – Мери Леман. Тя е бивша професионална боксьорка и е непобедена в петте си срещи на ринга. Днес Леман има докторска степен по правни науки като се занимава с гражданско право в собствената си кантора.

Другата дама в комисията е Марта Шен-Ургидез. Тя също е свързана с бокса. Професионален съдия е, експерт по междукултурните въпроси на олимпийските игри в Пекин. Също има докторска степен по право. Назначена за арбитър на Върховния съд на Калифорния, както и за адвокат, обучаващексперти в полицейските управления в Южна Калифорния. От 2007 г. е изпълнителен директор на застрахователна компания.

Пулев ще трябва да говори и пред лекар – невролога Вернон Уилямс. Той е създател на Сдружението на спортните невролози и е бил консултант в щабовете на “Лос Анджелис Лейкърс”, “Кингс”, “Доджърс” и “Спаркс”.

Ван Гордън Сотър е пенсиониран журналист и бивш президент на “Си Би Ес Спорт” и “Си Би Ес Нюс”. Той е бивш телевизионен водещи репортер във вестници в Чикаго и Детройт. Бившият кмет на град Аяла в щата Калифорния също си е освободил деня, за да се срещне с Кубрат Пулев. Луис Аяла има богат опит в политиката. Цели 17 години той е работил за федералното, щатското и местно правителство. В последните 6 сезона е треньор по футбол в Американската младежка федерация.

Последен сред заседателите е Джеймс Араби. Той е една от основните фигури в Профсъюза на учителите, както и на хранителните работници, а в последните години е част от Съюза на потребителите в Калифорния.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via