fbpx

И полицай се оказа сред жертвите на жестокия убиец от Костенец

Докато полицията е по петите на жестокия убиец от Костенец Стоян Зайков, той е разбил две вили в село Свети Спас край Долна Баня. Опустошил е хладилниците и даже си е взел душ.

Полицията за пореден път го изпуснала на косъм, защото като влезли да го задържат след сигнал, банята била още мокра, съобщава bTV.

Зайков отключил вилата на бивш полицай, опустошил хладилника и даже гледал новините, разказва бившият шеф на отдел в Националното следствие Чавдар Герасмов, който живее в района. „В една вила е проникнато с взлом. Разбити са дървени щори и метални решетки. Проникнато е вътре. Злосторникът не е взел нищо ценно. Имало е скъпи инструменти. Нахранил се е. Гледал е телевизия”, каза Чавдар Герасимов, собственик на вила в района.

Зaсега от МВР не потвърдиха, че обирите са дело на беглеца. Следи от него са открити и в село Костенец, където разбил една от къщите и откраднал буркани с месо.

„Има отлив на туристи и в селото, и в Костенец. Все пак ние сме в планината, повечето хора идват заради разходките и не могат да си ползват пълноценно почивка” , посочи Любка Кацарова, кмет на село Костенец.

Местните не ходят по вилите си в района, тъй като се страхуват да не засекат беглеца.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x