fbpx

Загадките около смъртта на Мис Уругвай, стават все повече

Мексиканската полиция разследва смъртта на млада моделка, кралица на красотата. Фатими Давила била намерена мъртва в хотелската си стая. Младата жена влиза в модата, след като през 2006 година печели титлата Мис Уругвай.

Красивата брюнетка бе намерена обесена в хотелската баня.

Фатими Давила участвала и в конкурса Мис Юнивърс в Лос Анджелис, където зашеметила всички с подбора си на тоалети. Оттогава тя не спирала да се явява на различни ревюта и била канена за фотосесии навсякъде по света.

Последната седмица на април красавицата пристигнала в Мексико. Престоят ѝ там, обаче, завършил трагично. В момента полицията разследва какво точно се е случило и не исключва нито една от двете възможни версии – убийство или самоубийство.

Според уругвайския всекидневник El Pais името на Фатими влязло в регистрите през 2011 година, когато полицаи разследвали мъж на име Хосе Мигел Акоста, който бил обвинен в организиране на проституция. Тогава станало ясно, че Акоста бил свързан с миската и твърдял, че тя е работила за него, след като ѝ обещал да я направи успешна.

През 2012 година Фатими дала свидетелски показания пред съда срещу Акоста и той бил вкаран зад решетките. Властите в Уругвай не изключват смъртта на красивата миска да е свързана с разкритията ѝ. Преди време тя се била оплакала на свои близки, че я заплашват, но отказала да им съобщи подробности.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x