Жена зарови малката си дъщеря в пясъка, за да не гледа как майка й прави секс

На повече от потресаваща гледка са станали свидетели летовниците на плажа Санта Клара в Аржентина този понеделник.

В началото всички помислили, че е само някаква игра, но впоследствие осъзнали, че не става въпрос за никакво забавление, а за безотговорна майка, която просто възнамерявала да задоволи нагоните си.

Въпросната жена, с помощта на своя интимен приятел, заровила до врата 2-годишната си дъщеричка в пясъка по време, когато дневните температури достигали 35 градуса. Момиченцето престояло в това положение около 40 минути и плакало до пристигането на полицията, докато през цялото време майката и нейният приятел се отдали бурно един на друг във водата.

Органите на реда изровили малкото момиче от пясъка, което веднага след това било транспортирано в най-близкия медицински център за преглед. След това, при опит да поискат обяснение от двойката, мъжът и жената налетяли на бой на униформените служители, вследствие на което били арестувани.

По-късно в автомобила на задържаните били открити и множество наркотици, сред които марихуана, екстази и известна марка антидепресанти.

По информация на местни медии жената е 29-годишна, вероятно от Парагвай или Перу, а приятелят ѝ, също 29-годишен, от Аржентина.

Задържаната двойка е била освободена след 24 часа от ареста, като срещу нея не е ясно дали ще бъде образувано досъдебно производство, тъй като според съда извършеното от тях е ”отвратително и неморално”, но не фигурира като престъпление. Все пак близки до разследването твърдят, че от тях със сигурност ще се търси наказателна отговорност заради притежанието на голямо количество наркотици.

В същото време 2-годишното момиченце вече се чувства по-добре, но за неопределено време ще остане под грижите на социалните служби в страната.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via