Ето коя е новата любима на Рачков!

Димитър Рачков има нова интимна връзка, разкрива седмичникът ”Уикенд”. Новото момиче е знойната блондинка от Хасково Анита Димитрова, позната като участничка в еротичния конкурс ”Мис Плеймейт” през 2017 г.

Само преди няколко дни двамата се завърнали от едноседмична почивка на Малдивите. На 5-звездната ваканция шоумена е представил новата си възлюбена на шефовете си – продуцентите братя Магърдич и Джуди Халваджиян. Според близки той вече е приютил в жилището си Анита и крои дългосрочни планове за съвместен живот с нея.

Красивата блондинка удивително наподобява Мария Игнатова, с която изкара няколко години и с която се раздели след бурен скандал. За разлика от нея обаче тя е със силиконов бюст и с множество корекции по тялото и лицето. Освен на еротични конкурси, се е изявявала и като манекенка.

Запознали са се преди около три месеца по време на снимки за новата песен на братя Аргирови – ”Ние”. Във видеото към песента участват плеяда родни знаменитости, сред които Криско, Рафи, Иво Аръков и самият Рачков. В същото видео като статистка се снима и Анита Димитрова.

,,Рачков се скъса да я майтапи, а накрая двамата си размениха телефоните. Очевидно отношенията им са се задълбочили оттогава”, коментират свидетели на първата среща между блондинката и шоумена.

 

Следвайте ни в социалните медии