Ето как студентите могат да отбележат 8 декември на половин цена

Студентите могат да изкарат 8 декември на половин цена, ако резервират до края на октомври. Това показва проверка на “Телеграф” из сайтовете предлагащи празнични оферти.

От 17 до 50% по-евтино излиза купонът в Банско – едно от любимите места на студентите. Сега две нощувки на човек със закуска и празнична вечеря в четиризвезден хотел са между 150 и 170 лева. Към средата на ноември се очаква цената да скочи двойно. За една вечер в момента може да се резервира нощувка за 25 лева, но без да включва купона. Сред екстрите са басейн и спа.

30% по-евтино е и празненството в Мелник. Вместо за 90 лева две нощувки със закуски с галавечеря вървят за 60 лева. Ол инклузив релакс с минерална вода във Велинград в момента може да се намери за 36% по-евтино. За две празнични вечери студентите ще броят само 74 лева.

Хотели в Сърбия и Македония също атакуват младежите с атрактивни предложения. Комплекс в сръбското село Иново, близо до ски пистите на Бабин зуб, изненадва с цена от 80 лева, включваща нощувка и галавечеря. За цената е дадено и важно обещание – неограничена консумация на алкохол.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via