Ето какво ще представлява новият iPhone 11

Вече са известни доста от спецификите на новите модели смартфони на Apple, които се очаква да излязат през септември.

Знаем и точната дата, на която ще бъдат представени следващите три устройства на компанията, които ще бъдат по магазините седмици по-късно.

Заслугата за това е на iHelp BR. Сайтът, който преди година разкри подробности за модела iPhone XS Max преди официалната му премиера, този пък се натъкна на нови данни, показващи, че от Apple не са си научили урока.

Журналистите от португалския сайт показаха скрийншот, на който се вижда началният екран на iPhone 11, заедно с календар, нагласен за 10 септември.

Скрийншотът носи името HoldforRelease и е скройт в бета версията на iOS 13. От Forbes посочват, че именно 10 септември е най-честата дата, на която от Apple представят новите си модели телефони.

Тази година 10 септември е вторник, който е предпочитан от технологичната компания. Няма как да очакваме, че Apple ще събере погледите на цял свят именно в сряда, тъй като тогава (бел. ред. 11 септември) ще се честват 18 г. от терористичните атаки в САЩ.Apple по традиция избягва организирането на събития в понеделник, основно заради по-сложното присъствие на медии от други държави в първия ден на седмицата.

Ето и още от известните до момента новости за iPhone 11: Логото на Apple ще изчезне за първи път от гърба на телефоните. Това наистина не се е случвало до момента в 12-годишната история на iPhone.

The Inquirer посочва, че по време на събитието компанията ще представи три модела телефони – iPhone 11, 11 Max и 11 R.

Цената на iPhone 11 за САЩ ще бъде 750 долара, или 1321 лв. Моделите 11 Max и R ще се предлагат за 1000 и 1100 долара, което се равнява на 1761 лв. и 1937 лв., изчислено по курса на деня за щатския долар на Българска народна банка.

Според Business Insider обаче по-скъпите модели iPhone 11 ще са Pro и Pro Max. Именно опцията за 1000 долара, или iPhone 11 Pro, ще е най-добрият телефон в историята на компанията, пише още изданието.

Екранът ще е 5.8-инчов за Iphone 11, както и 6.1 и 6.5-инчов за следващите два модела.Вградената памет ще е 64, 128, 256 и 512 гигабайта.

Към момента не е известно дали ще са налице модели с 1 TB памет. Устройствата ще бъдат оборудвани с новия процесор A13 Bionic и с по 4 гигабайта оперативна памет, както и със системата за разпознаване на лица Face ID.

Новите модели iPhone ще са разполагат и с изкуствен интелект. Те ще могат да снимат с трите камери едновременно, като впоследствие ще можем да обединяваме информацията с цел учеличаване на качеството на видеото.

Камерата, която ще бъде интегрирана в двата по-скъпи модела, ще представлява трисензорен квадратен модул, който ще даде по-широк ъгъл на заснемане.

Наскоро президентът на SoftBank Кен Мияучи заяви пред Macotakara, че новите модели телефони ще бъдат пуснати в продажба на 20 септември, като предварителните заяви за това ще мога да бъдат подавани седмица по-рано.

По всяка вероятност продажбите у нас ще започнат седмица по-късно, или от 27 септември.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via