Емо се нуждае от нашата помощ!

Емил Георгиев Йорданов от Полски Тръмбеш, човекът който възроди тениса на маса в града, голям спортсмен се нуждае от Вашата подкрепа.

След множество изследвания, процедури в Българи и други държави лекарите дават различни диагнози, относно здравословното състояние на 36-годишния Емо. В България, Турция и Германия, Емил Йорданов, който е баща на две деца, е диагностициран със амиотрофична латерална склероза.

„Към този момент, здравословното състояние на Емил е много тежко. Той не може да диша самостоятелно. За целта е нает специален апарат, чрез който Емо може да диша, като наема на апарата е 600 лв. месечно. Семейството на Емил не може да си позволи да закупи такъв животоподдържащ апарат, който струва 16 000 лв.“, споделя съпругата му Теодора Йорданова.

Консумативите, които обслужват апарата (аспирация, катетри, проби, медикаменти, и др.), ведно с наема на апарата възлизат на 1200 лв. месечно!

Тази сума е необходима всеки месец, за да може Емил Георгиев Йорданов да живее! Към нея са нужни средства за антибиотици, физиотерапевтични процедури, и др., които се доплащат към МБАЛ “Юлия Вревска – Бяла” ЕООД, чиито специалисти се грижат за Емил.

Към момента Емо се бори с пневмония. Назначеното мускулно приложение на антибиотика е заменено с интравенозно. Обезджвиването и залежаването на Емил създават допълнителни усложнения, споделя неговата съпруга Теодора Йорданова.

Със зов за помощ към всички Вас, към всички добри хора, които имат желание и възможност да помогнат на Емил Георгиев Йорданов и неговото семейство, споделям дарителските му сметки.

Надеждата ми е повече хора да помогнат и Емил Йорданов да пребори коварната болест!

Дарителските сметки на Емил Георгиев Йорданов:

IBAN: BG61UNCR70001523546253

BIC: UNCRBGSF

IBAN: BG02RZBB91554064805600

BIC: RZBBBGSF

Paypal: [email protected]

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via