fbpx

Едно усмихнато и позитивно момиче се нуждае от помощ

Страшно е да оценят живота ти – два пъти , но още по-страшно е да не можеш да си го позволиш!

Животът е безценен, а Ивето иска да го изживее пълноценно, нека ѝ дарим живот!

Ивелина е на 27 години и преди 1 година беше диагностицирана с Болест на Ходжкин в 3-ти стадий.

Благотворителен концерт за 27-годишната пловдичанка Ивелина Дачина, болна от Синдром на Ходжкин, организират добри хора в Пловдив.

Събитието, която цел е да се подпомогне събирането на средства за лечение на момичето, ще се състои на 23 юни, неделя, в лятно кино Орфей.

Организатор е певецът Стефан Колев, познат от първия сезон на Х Фактор, който ще открие концерта. Самото представление ще бъде концерт-трибют, отбелязващ 10 годишнината от смъртта на Краля на попа – Майкъл Джексън. Ще станете свидетели на емблематичните песни и танци на Майкъл, изпълнени от едни от най-талантливите български артисти.

Участие в благотворителната инициатива ще вземат Жана Бергендорф, Богдана Петрова, Виктория Георгиева, Теди Цончева, Нелина Георгиева, Симеон Желязков, Цецо Кушев, Люба Илиева, The Center – Plovdiv, Compact Voices, Виктория Динкова, Сергей Вардеварян, Ани Вардеварян, Никола Константинов, Мирослав Крумов, Румен Георгиев, Хор на момичетата – Пловдив, Гергина Пейкова (Art Voice Centre) и Елица Ламбрева (Art Voice Centre).

Ивелина Дачина е болна от Синдром на Ходжкин и се лекува е Истанбул в университетска болница Gaziosmanpasa. Тя е едно усмихнато и позитивно момиче, което обича разходките сред природата, мечтае да създаде семейство и да се радва на живота, но в началото на 2017 г. съдбата ѝ изпраща изпитание! Ивелина загърбва приятелите си, работата и започва битка с коварната болест – Лимфом на Ходжкин!

Започва лечението си в България, но след 6 курса химиотерапия и три месеца почивка, получава рецидив! Решението е трансплантация на костен мозък.

На 05.07.2018 г. е извършена трансплантацията в Турция и болестта е овладяна, но съдбата пак не се смилява над нея и остава едно образувание! Лекуващият ѝ лекар назначава таргетна/прицелна терапия, която тя започва на 08.10.2018 г.!

Резултатът не закъснява, но тъй като остават активни ракови клетки, за да влезне в ремисия, трябва да завърши лечението с 16 курса.

Сумата, която остава да се събере за лечението ѝ в чужбина е 90 000 лв., голяма и непосилна за Ивелина и нейното семейство!

За това ви молим, който има възможност нека подкрепи Ивето и успешно да завърши лечението си, вие дарявате не само надежда, а и живот!

Начините по които можете да помогнете са:

  • Банкова сметка:BG18RZBB91551039805313
  • BIC:RZBBBGSF
  • Ивелина Александрова Дачина
  • Ivelina Aleksandrova Dachina
  • Град София
  • Pay Pal – [email protected]
  • Еконт – чрез паричен превод към банковата сметка на Ивето. Изи пей – чрез паричен превод към банковата сметка.
  • Или на helpkarma.com
Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x