fbpx

Едно от кучетата-убийци отхапало палец на момиче (ВИДЕО)

1 369

Едно от кучетата на печално известния и задържан в ареста техен стопанин Йордан Карагьозов отхапало пръст на момиче преди година и половина във Владо Тричков, разкри в пряка телефонна връзка в „Патарински LIVE“ съсед от селището.

Кучетата му са пет – четири женски и едно мъжко. Те бяха шест, но преди година и половина едно от кучетата отхапа на едно момиче палеца на ръката и той го застреля“, уточни зрителят.

Той наблегна на факта, че загиналият Димитър не е бил просто „нахапан“, а „абсолютно изяден“ от кучетата. „Гледам в момента предаването, казвате, че човекът, който е починал – Митко, е нахапан: той не е нахапан, той е изяден от кучетата във Владо Тричков. Абсолютно изяден – единият крак му няма, едната ръка и скалпа. Намериха в изпражненията на кучетата коса от момчето.

Видео:

Разбирате ли, това е просто невероятна работа. Ние сме вдигнали ръце от този човек за тези кучета, колко пъти го предупреждаваме, но ефектът е никакъв – от кметството, има рапорти и в Своге до кметството, но никаква реакция. Те непрекъснато са навънка, никога не са се прибирали“, разказа още той.

Стопанинът на прибраните вече кучета купил къщата за 22 000 евро, добави зрителят.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори