fbpx

Дневен хороскоп за 8 Юни 2019

Овен
Ще ви се наложи да се справяте с куп дребни и досадни домашни задачи. Денят е подходящ за ремонт на домакински уреди, но също и за подготовка за изпити. Бъдете умерени в храненето.

Телец
Днес просто е грехота да се претоварвате с работа, както е казал Стив Джобс – не е нужно да се работи много, а да се работи с главата. Така че включете на пълни обороти мисълта и интуицията си.

Близнаци
Поемете своя дял от отговорността, но не вършете работата на другите. Имайте милост и към себе си, уважавайте се, тогава ще видите, че и резултатите са различни.

Рак
Около вас всичко ще се движи със шеметна бързина, сякаш сте на панаир. Светът ще ви изглежда шарен и малко луд, но пък важното е, че ще усетите вкуса на свободата, на онази, която е вътре във вас и вечно я контролирате да не се показва.

Лъв
Малко непостоянни ще сте в настроенията си днес, но ако следвате поривите си, можете наистина да постигнете големи резултати. Просто не изпадайте в излишни подробности.

Дева
Сутринта ще е доста ленива,но затова пък изключително вдъхновяваща. Следобедът е време и да послушате себе си, но и да свършите важните неща. Първо обаче ще трябва да ги формулирате. Фокусирайте се!

Везни
Малко странен ден, носещ неясни предчувствия. Определено ще ви е интересно и много хубаво би било да отделите специално внимание на грижите за красотата си, особено за прическата.

Скорпион
Трудно ще се подчинявате на нареждания и то не само поради гордост, а по-скоро, за да не поддържате несправедливостта. Важното е да следвате истината и да не правите компромиси с нея.

Стрелец
Днес лесно ще се дразните и трудно ще се успокоявате. Използвайте деня, за да разчистите ненужните неща и да сложите ред в нужните. И не се разсейвате с по-приятни занимания.

Козирог
Денят ще ви предложи най-разнообразни неща. Ще усетите положителното отношение на хората, макар че вечерта са възможни някои конфликти по най-невероятни поводи.

Водолей
Не се хвърляйте на много работи наведнъж, защото и без друго нещата ще стават по-трудно от очакванията. Отделете повече време за любимия човек.

Риби
Важно е да чувате другите, а това си е доста трудна задача. В свят, в който човек няма как да действа сам, е много важно да чува и да разбира онези, с които си партнира. Затова – слушайте, без да оценявате.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x