fbpx

Дневен хороскоп за 30 юни 2019

Овен
Леко мързелив, леко ленив юнски ден. Ще имате нужда да ви поглезят, да се погрижат за вас, да се почувствате подкрепяни и обичани като деца. Може би е добре да не прекалявате и да направите и вие същото за някой друг, все пак в даването получаваме.

Телец
Покрай вас бушуват страсти, а вие имате да свършвате толкова много неща, че ще ви е нужен Корпусът за бързо реагиране. Идеи, идеи ще се раждат и преливат, а работната ръка все не достига. Май имате нужда от нова организация на мисълта и от нова идеология.

Близнаци
Интересен ден ви чака. Хората до вас ще ви отправят изненадващи предизвикателства, но пък ще ви помогнат да откриете нови неща и да видите света по нов начин. Общуването определено може да бъде доста стимулиращо.

Рак
Последен ден на юни, лятото пламти, морето мами. Днес е ден за релакс. Отпуснете душата си, позволете си да бъдете свободни и да изхвърлите от себе си нещата, които ви тежат и натоварват. Пуснете си музика, потанцувайте, плувайте.

Лъв
Ден за приятели и партита, ден за сбъдване на мечти. Покажете на другите как да се гмурнат в небето, как да разтворят крила, как да дадат път на лятото в живота си. Нека да е лято!

Дева
Фокусирайте се. Медитирайте, бъдете целенасочени. Дайте си ясна сметка какво точно искате, защо го искате, как го искате. Имате ли силата да понесете неговото случване. И започнете да го случвате, Вселената ще ви подкрепи, само дайте истинска заявка.

Везни
Последен ден на юни и това ви кара да мечтаете. Всичко днес ще ви изглежда по-лесно, по-постижимо, възможно и вдъхновяващо. Опитайте се да запомните това усещане и го извиквайте винаги, когато имате нужда.

Скорпион
Предизвикателен ден. Ще имате доста възможности да покажете практичните си способности. Опитайте да не се притеснявате прекалено много и да гледате на света по нов начин. Изхвърлете нещата, които ви дразнят от живота. Дайте път на лятото и свободата.

Стрелец
Темата за притежанието днес ще изригне с особена сила. Дълбоки чувства ще клокочат и ще ви подтикват към неприсъщи постъпки. Добре е да знаете кое е ваше и кое не, особено по отношение на взаимоотношенията. А правата над човека до вас, разбира се, че нямате, имате просто чувства и добра воля.

Козирог
Доста предизвикателен ден ви очаква. Ще имате плам, ентусиазъм и желание да реформирате света по своите правила. Един въпрос, обаче ще ви спъне – защо вашите правила да са по-добри от тези на всички останали и защо точно вие да имате правото да го направите. Опитвайте се понякога да чуете нещо повече от вика на егото и послушайте душата си.

Водолей
Любопитството ще ви заведе на неочаквани места. Желанията ще ви подтикнат към странни постъпки. Важното е да помните кои сте и да не пристъпвате някои невидими граници.

Риби
Радостни усмивки носи този ден. Покажете любовта си, създайте нещо красиво и тогава не само вие, но и всеки покрай вас ще грее от щастие. Какво всъщност е щастието, какво е удовлетворението? Не е ли то, когато споделиш светлината в себе си и тя заискри още по-силно отразена в погледа на някой друг? Споделете щастието и то ще се върне умножено при вас.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x