Дневен хороскоп за 15 декември 2019

Овен
Тази неделя се отнесете по-сериозно към задълженията си в семейството. Денят е важен за утвърждаване на репутацията ви.

Телец
Тази неделя не отстъпвайте от заявените си желания. Постигането им няма да бъде лесно, но със сигурност после ще съжалявате ако направите компромис.

Близнаци
Тази неделя от вас се изисква само увереност. Много вероятно е някой да се опита да разклати позициите ви. Не го позволявайте и покажете решителност.

Рак
Тази неделя ще ви предостави шанса да заемете нечие, на скоро освободено място. Помислете добре дали ще може да се нагърбите с всичко, преди да приемете предложението.

Лъв
През този ден не правете прибързани изводи. Може да не сте в точно настроение и да направите прекалено крайни изводи, а от там и постъпки.

Дева
Денят може да ви изненада с поведението на партньора ви. Ако го познавате достатъчно добре – простете му нервността и дори му помогнете да се успокои приятелски.

Везни
Тази неделя може да имате противоречие с ваш роднина. Ако видите, че няма шанс за разбирателство оставете възпитанието да вземе връх.

Скорпион
Денят ще ви се стори прекалено скучен и еднообразен. Каквото и да направите няма да получите желаното веселие. Може би това е знак, че трябва да се замислите по някои въпроси.

Стрелец
Денят е предназначен за подготовка. Обмислете добре действията си, във връзка с отдавна планирана важна стъпка. Важно е да изпипате всеки детайл.

Козирог
Тази неделя измислете ново забавление. Настолна игра или нов спорт ще върнат вкуса ви към живота.

Водолей
Това, което ще ви направи истински щастливи днес е да се посветите на дома. Направете основно разчистване, отървете се от ненужните вещи.

Риби
Тази неделя посветете на дейност, която ще ви даде много за вашето личностно развитие. Не се колебайте да продължите образованието си.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via