Дневен хороскоп за 14 май 2020

Овен
Днес Овните са превъзбудени и нестабилни в емоционално отношение, имате причина да сте недоволни и езикът ви е много изострен. Това ви прави нежелани събеседници в службата. Не е излишно да знаете, че контролът над нервите и гнева днес може да ви осигури подкрепа на началниците.

Телец
Телците днес нямат особено желание за делова активност и не е изключено денят да премине под сянката на лентяйство. Такова отпускане ще има крайно неблагоприятен ефект, а в някои случаи ще предизвика печална развръзка в служебните ви отношения. Денят носи неуспехи в професията.

Близнаци
В четвъртък успехът не ви отминава, а в службата е възможно да получите похвала от началника си или да имате някакъв морален стимул за професионална активност. С по-голямо внимание трябва да се отнасяте към здравето си, сега то не е за пренебрегване.

Рак
Трябва много да се пазите от самонадценяване днес. То спокойно може да стане причина за големи загуби. Най-застрашената сфера са вашите финансови взаимоотношения. Освен това, ако някой дължи пари или са му необходими за определена работа, а не ги притежава, да не залага недвижим имот или собственото жилище.

Лъв
При Лъвовете е налице опасност от финансова загуба в четвъртък, но при условия на неразумен риск. В известен смисъл имате право да се основавате на шанс, но не сега и не свързан със случайността. Професионалният ден е по-скоро отегчителен, отколкото добър или лош.

Дева
Днес при Девите е наложителна професионална реорганизация или промяна в някаква степен, засягаща техните начини на действие. Колкото по-скоро започнете, толкова по-бързо ще се зарадвате на трайни успехи. Но днес ще ви пречат много субективни фактори за това, включително и убедеността в собствената непогрешимост.

Везни
Негативни служебни обстоятелства и такива от заобикалящата ви действителност ще рефлектират върху вас и в значителна степен ще понижат настроението ви в четвъртък. Не е изключено огорчението да дойде от приятели или роднини. Важна е твърдостта, с която ще посрещнете изявленията или нападките на другите.

Скорпион
Днес сте силно зависими от субективната си самооценка, която ще накара мнозина от вас да се ласкаят мислено и да се държат с пренебрежение към другите. Никога не забравяйте, че незаменими няма. Това е най-отрезвителният душ, който можете да вземете. Четвъртък ви предоставя добри възможности за постигане на съгласие по делови проблеми.

Стрелец
Четвъртък е положителен и за повечето от вас безпроблемен. Евентуално между приятели е възможно да възникнат сблъсъци. При бизнесмените не е изключено кавга поради противоположни интереси. Четвъртък бележи началото на непродължителен благоприятен период, който има отношение към вашите обществени контакти.

Козирог
Вашите грижи днес ще бъдат свързани със служебни задължения, които в много случаи ще предизвикат противоречието на колеги, а ако изтървете нервите си, не са изключени конфронтации. Такива могат да възникнат в някои от обществените ви контакти или при финансови отношения с другите. Неблагополучията ще рефлектират върху вас. Не опитвайте саморазправа, а потърсете съдействие. Ще ви се наложи да се върнете към стари проблеми.

Водолей
Особено полезен ден, защото ще ви научи на нещо, което досега е убягвало от полезрението ви. При по-невъздържаните между вас е възможно този урок да бъде получен при драстични обстоятелства. Някои служебни неприятности днес не бива да ви карат да преживявате тези обстоятелства драматично. Деловите ви контакти ще се разширят и задълбочат.

Риби
Вярно е, че не преставате да се колебаете, и това е основата на вашия действителен неуспех, който е мним, защото да се нарече едно явление успешно или неуспешно трябва да се “изконсумира” преди това. Вашият шанс остава непокътнат, но не се колебайте и действайте бързо. В службата не се конфронтирайте, ще загубите позициите си. Срещите ви по делови въпроси предполагат добро развитие.

Следвайте ни в социалните медии