Дарете светлина в очите на това 10-годишно момиченце

Първият сняг заваля и донесе много радост за малки и големи, но моето детенце, с всеки изминал ден губи зрението си и не се знае още колко време, ще може да вижда и тя зимната приказка!

“Моля Ви, с цялото си майчино сърце, споделете за да достигне до повече хора и помогнете! Вярвам, че няма да ни оставите, в този труден за нас момент”, с такъв призив се обърна към нас майката на 10-годишно момиче – Хюлия Назми Хемати.

“Гюнеш е само на 10 годинки, а страда от тежката диагноза птоза на двете очички! Направихме изследвания в България и специалистите ни насочиха да търсим спасение в чужбина. След няколко запитвания се свързахме с турската болница Газиосманпаша и там ни очакват възможно най-скоро, за да спасят зрението на детето ми!”, сподели угрижената майка.

“Време за губене нямаме, нямаме и необходимата сума, но вярвам че с подкрепата на много добри хора, ще успеем да съберем средствата. Първата оферта от болницата е на стойност 6 000 евро, ще бъдат направени обстойни изследвания и на база на резултатите, ще се пристъпи към операции!

Само вие ангели на доброто, можете да спасите моето дете, за да вижда майка си, баща си, всички добри хора, да играе с дечицата и да граби от живота! Моля Ви, помогнете ни, с всяко дарение от 5, 10 или повече, дарявате светлина на детето ми! Моля Ви, с цялото си майчино сърце, споделете за да достигне до повече хора и помогнете! Вярвам, че няма да ни оставите, в този труден за нас момент!

Благодаря Ви!

Можете да помогнете на Гюнеш на дарителска сметка:

IBAN: BG58STSA93000026538440

BIC: STSABGSF

Гр. Варна

Гюнеш Хемати

или чрез платформата на HelpKarma

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via