Група туристки нахлуха в автобус, набиха пътниците, ухапаха шофьора и избягаха!

Шофьор на автобус от градския транспорт в Малага е станал свидетел и впоследствие жертва на изключително агресивно поведение от страна на шест млади момичета, които се качили в превозното средство на една от спирките.

Малко след качването си момичетата започнали да се смеят и да обиждат пътниците, след което им налетели и на бой. В този момент шофьорът спрял автобуса и препоръчал на пътниците да се преместят в предната част, а после помолил момичетата да се укротят.

Те обаче не му обърнали внимание и продължили да се държат агресивно и арогантно, а една от тях демонстративно запалила цигара. Когато мъжът взел цигарата от ръцете ѝ и я загасил с предупреждението, че тук не се пуши, момичетата внезапно му връхлетяли, като започнали да го хапят, драскат и бият.

Тогава двама от пътниците са му оказали помощ, отделяйки го от настървената група. По-късно шофьорът е подал оплакване в местното управление. Нападателките са били идентифицирани, но все още няма официална информация да са задържани.

Инцидентът се е случил през вечерта на миналия четвъртък, а за момичетата се твърди, че най-вероятно били туристки, съобщи ”La Vanguardia”.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via