Волен Сидеров ще се бори с гей-парада като общински съветник

Виждам надежда за работата на този Столичен общински съвет, защото съставът му е различен. Нямаме доминация на управляващата партия, което е добре, защото ще има баланс и предлагане на много идеи, които, надявам се, да стигат до кмета на столицата Йорданка Фандъкова. Това заяви новият общински съветник Волен Сидеров. Лидерът на АТАКА встъпи в новото си ампоа, изоставяйки депутатското място.

Като приоритет Сидеров изтъкна установяването на прозрачност при обявяването на обществените поръчки. По думите му трябва да се обърне внимание защо има общинса фирма за чистота и в същото време се дава огромна сума на частни фирми.

“Аз ще работя именно за прозрачност и достъп до информация. Бях кандидат за кмет и искам да кажа, че ще поддържам посланията си като общински съветник. На първо място те засягат разпределението на бюджета, парите, които са немалко, почти 2 милиарда, отиват към големи частни компании, които по някакво съвпадение са едни и същи винаги. Това подлежи на проверка, това подлежи на ревизия”, заяви още общинският съветник.

“Няма да подмина естествено и лайтмотива на моята предизборна кампания – позорното зрелище, наречено прайд или гей-парад, което досегашното ръководство на общината не намери смелост да спре. Надявам се този състав на Общинския съвет най-после да намери смелост и да сложи край на тази вакханалия”, каза още Сидеров.

Следвайте ни в социалните медии