Вижте с коя звезда Андреа замени Кубрат

Румънски медии гръмнаха със сензационната новина, че световната звезда Дан Балан има връзка с нашата Андреа, написа HotArena.

На север от Дунав твърдят, че певецът от известно време поддържа тайна връзка с Андреа, която нашумя в Румъния покрай съвместната си работа с Кости Йонита.

Източници посочват, че в последно време Андреа и Дан Балан прекарват цялото си време заедно. „Андреа напусна Кубрат Пулев преди няколко месеца, супербоксерът, с когото имаше връзка от повече от 10 години. Оттогава Андреа е неотлъчно с Дан Балан, ходи с него на различни събития, отскоро са заедно и в Киев. Те се стараят да крият отношенията си, гледат на публични място да са заобиколени от приятелите си, не интимничат, но когато са сами и имат достатъчно възможности, между тях се случва нещо” , посочват запознати и очевидци на срещите помежду им.

Освен това, ако години наред Андреа никога не отговаряше на въпроса кой е нейният любим артист, напоследък тя отговаря категорично, че това е Дан Балан.

Връзката между Дан Балан и сексапилната българка Андреа все още не е оповестена от никой от тях по причини, които очевидно се дължат на начина, по който се представят пред публиката си.

„Дан Балан се представя като ерген, защото повечето му фенове са жени. Андреа, която така или иначе бе дискретна с личния си живот, също не иска да разбива фантазиите на мъжката част от феновете си”, коментират медии.

Следвайте ни в социалните медии