fbpx

Вижте кои са новите капитани в „Игри на волята“

Поредната капитанска битка, в която отново се изправиха жени. Най-бързи в своя избор бяха „Славяни“, защото и Марешка и Бояна са контузени и освен Амелия-Мира нямаше кой друг да отиде. „Прабългари“първо избраха Роберта, но тя сподели, че не се чувства добре заради стара травма и отиде Венцислава. „Траки“ избраха Ана-Мария, защото до момента, само тя не се е доказала в битките.

Битката се оказа изключително трудна за дамите. Те трябваше да се изкатерят по стена, след това да скочат от нея, после да се покатерят по кула, да се спуснат в нея и да събират торбички от пъзел, с които да се върнат обратно по трасето. Стената беше най-голямото препятствие за жените. Първо Венцислава падна и каза, че си е извадила рамото, което наложи като смяна да влезе Роберта. Амелия-Мира изобщо не успя да премине през стената и след множество падания и неуспешни опити се отказа от битката. Ана-Мария също се отказа, макар че тя успя да премине веднъж през трасето. В крайна сметка битката спечели Роберта, която избра вечеря за цялото племе в хубав ресторант.

„Славяни“ получиха поредната задача от капитан Бялото Мите. Те трябваше да продават риба и миди на пазара в Царево. Най-добри с тази задача бяха Веселин и Томас, които не спираха да обикалят и подканват хората да си купят храна от тях. В крайна сметка племето се справи успешно, заработи 77 лева и като награда получиха моного продукти за вечеря.

След края на капитанската битка Венцислава не се чувства добре, защото цялото внимание на „Прабългари“ е насочено към Роберта. Мъжете, най-вече Юлиян, са впечатлени от победата и не спират да я хвалят. Дали жените в племето няма да станат врагове? Предстои да разберем.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x