fbpx

Вижте какво се случи със звездата от „Дързост и красота“ Рон Мос

Рич, Брук, Карайн, а по-късно Тейлър – едва ли има хора, които не си спомнят за тези сложни любовни взаимоотношения в продължаващата вече повече от 20 години телевизионна сага „Дързост и красота“

Дори да не сте гледали епизодите на американската ТВ класика от 90-те години на XX в., то със сигурност сте зървали лицата на големите актьори, които стартираха в сериала.

Рон Мос е едно от култовите лица на „Дързост и красота“.

Рон влиза в образа на красивия, талантлив и умерен Рич Форестър, който е все „разкъсван“ от любовни чувства към различни жени, които се опитват да спечелят сърцето му завинаги и да имат деца от него.

Богат наследник в модната империя Форестър, Рич определено бе апетитна хапка. Рон Мос бе в тази роля цели 25 години.

Зрителите имаха възможността да се наслаждават на играта му до 2012 г., когато стана ясно, че дъгогодишната му работа в сериала приключва и се оттегля от снимачния процес, а негово място бе заето от друг актьор – Торстен Кей.

След „Дързост и красота“ Рон продължава да се занимава по-сериозно с музика. Той е един от създателите на групата Player, в която участва като бас китарист и вокалист. Най-известният техен хит е Baby come back. Мос има издадени и самостоятелни албуми. Негови песни звучат и в сериала „Дързост и красота“. Има няколко други телевизионни роли, а през 2014 г. печели награди „Еми“ за шоуто The Bay The Series, където участва като продуцент и актьор.

Приоритет на Рон определено до днес си остава музиката. Той създава нова музика и прави концерти в различни страни. Мос има един развод, а сега е щастливо женен за Девин Деваскес.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x