Вижте какво каза учителката, хваната да шофира пияна към работа

Бях пила бяло вино, не са били литри. Беше около 4 сутринта когато пътни полицаи ме спряха, трябваше да съм на работа от 7 часа. Това заяви пред камерите на Нова телевизия 44-годишната преподавателка Тонка Драгиева, която беше хваната да шофира пияна. Дрегерът отчел 1,85 алкохол.

“Имам проблем – свалих 40 кг. за година, а не бях яла и спала когато пих. Никога не съм си позволявала да пия и да шофирам или да идвам пияна на работа. За всичките ми шофьорски години нямам нито едно нарушение. Какво ще стане? Какво да стане. Ще си намеря нова работа”, каза още 44-годишната Драгиева.

“За първи път става инцидент с учителката. Очевидно е, че тя не може да остане на работа. Аз бях свидетел на спирането ѝ. В крайна сметка дрегерът отчете 1.8 алкохол. В последната година тя свали много килограми заради здравословен проблем. Учителката има и семейни проблеми. Част от колегите и се отдръпнаха от нея в последните месеци. Но все пак тя е преподавател и трябва да служи за пример”, коментира кметът на ОУ “Климент Охридски”-Хисаря Иван Чавов.

“Чакаме днес съда да се произнесе, а към момента преподавателката е в платен отпуск. Ако има осъдителна присъда, тя няма право да упражнява учителска професия”, каза още директорът.

Днес районният съд в Пловдив ще гледа делото на учителката.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via