Българка е най-красивата жена на Европа! (Снимки)

Мисис България 2018 отвя конкуренцията на конкурс във Филипините.

Топкрасавица на Европа е българка!

Нашенката Станислава Андреева беше обявена за най-хубавата омъжена жена на Стария континент. Това се случи по време на конкурса “Мис Интернационал 2019”, който се проведе във Филипините. На мащабната надпревара за красота бяха отличена победителките за всеки континент по света, пише България Днес.

Станислава дълго и сериозно се подготвя за конкурса, като признава, че не е изненадана, че успява да победи. Но е много щастлива и усмихната, откакто се окичва с престижното признание. В един от кръговете тя смайва публиката, след като изпява акапелно автентична народна песен. За да я представи успешно, преди да замине, Андреева ходи на уроци по солфеж при преподавателката Пенка Петрова. И се подготвя отлично за представянето си.

Очаквано Станислава се появява облечена в традиционна българска носия – практика, която се налага през последните години на конкурсите за красота, в които участват представителки на България.

“Българи, обичам ви! Искам да благодаря на всички хора, които ми помогнаха да успея. Благодаря и на организаторите, които ми показаха едни от най-красивите и значими природни и исторически забележителности в света”, заяви от Филипините щастливата победителка.

Андреева неведнъж е признавала, че щом си науми нещо, го постига, защото е много амбициозна и не пести сили и време, за да се развива и да става все по-добра. Тя поддържа отлична фигура с много движение и правилно хранене, но е благодарна и на гена си да изглежда повече от добре. Станислава е носителка на редица титли от конкурси за красота – Любимка на публиката на “Мисис Бургас 2017”, “Мисис Спортно тяло 2017”, “Мисис България Планета 2017” и “Мисис България 2018”.

Скоро Станислава се завръща в България, където ще има време за почивка и по-подробно ще разкаже на близките и приятелите си за невероятното изживяване в азиатската държава.

Следвайте ни в социалните медии