Бойко Борисов: Аз се подстригвам сам!

“Много искам да имам фризьор, но няма какво да ми фризира. Аз се подстригвам сам и мога да се подстрижа и пред вас. За съжаление прическата ми е елементарна”. Така премиерът Бойко Борисов коментира пред журналисти обвиненията към него, че е изпратил хора да следят Мая Манолова, докато си прави прическа.

Борисов посочи, че кандидатурата на Мая Манолова не е изненада за никого и подчерта, че е спрял отмъщението на ГЕРБ срещу нея заради участието й в “Аферата Костинброд” за скандала с бюлетините преди 5 години. Той каза още, че единствената претенция, която той има към Манолова е относно интервюто, в което е казала, че държавата я саботира и репресира.

“Няма как да те репресира държавата, щом всичко, което иска, го получава”, допълни премиерът. Той обяви, че очаква коректна кампания за местните избори.

“Надявам се Йорданка Фандъкова и Мая Манолова да проведат една коректна кампания за местните избори. И двете са умни, отговорни, няма лошо да има такава битка за София”, обясни Борисов. Според него е хубаво и БСП да участва в битката, не да се крият зад Мая, която те изгониха, а ГЕРБ я подкрепи”.

“Надали е имало някой да е помагал на Манолова повече от мен. Всички нейни закони бяха приети, стотици милиони бяха дадени за хората с увреждания. Като омбудсман се справяше добре и не съжалявам, че я подкрепих. Фандъкова с право ми се сърди, че е идвала много по-малко при мен и по-малко съм й помагал, отколкото на Манолова”, коментира министър-председателят.

Следвайте ни в социалните медии