fbpx

Близките на загиналото бебе в катастрофа с Местан искат следствен експеримент

„Ще поискаме възможно най-бързо да бъде проведен и следствен експеримент с участието на двамата шофьори“, съобщи „24 часа“, като цитира Станимир Сталев, адвокат на семейството на загиналото при катастрофата бебе.

„Не знам каква е целта на Лютви Местан, но не е редно да се правят каквито и да било изявления“, каза Сталев. Според него единствено компетентен да установи вината за произшествието е разследващият орган.

„Това ще стане ясно в един определен етап, когато имаме събрани достатъчно данни за целия случай. В момента е несериозно да се обвинява когото и да било“, беше категоричен Сталев.

Той каза още, че провежда собствено паралелно разследване. Целта му била, когато бъдат предявени материалите по делото, да се прецени дали ще имат допълнителни искания.

По-рано през деня, на 13-ия ден от катастрофата, на Разпети петък, Местан свика пресконференция, на която обвини за катастрофата бащата на загиналото дете. Лидерът на ДОСТ нападна и прокуратурата, като обвини обвинението в злонамерени лъжи.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x