fbpx

Безследно изчезнала жена в Родопите

303

84-годишна жена от смолянското село Тикале е в неизвестност вече почти от две денонощия и въпреки акциите по издирването ѝ, на този етап няма и следа от нея.

Информацията за изчезналата възрастна родопчанка бе потвърдена и от полицията. „Последно жената е била забелязана във вторник около 18:00 часа в района на къщата, в която живее и от тогава никой не е виждал. Снощи получихме сигнал от близките и започнахме да я търсим“, коментира за Дарик кметът на село Тикале Юри Кацаров.

През нощта са организирани екипи от полицаи, лесничеи, доброволци и следово куче, но не е намерена следа от 84-годишната жена. „Продължаваме с акциите за издирването на жената, сигналът за изчезването е постъпил снощи малко преди 22:00 часа. Продължаваме да е търсим“, коментира директорът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов.

Според Кацаров, днес предстои и включване на алпинисти в акцията по издирването на Шукрие Пиперкова, като те главно ще търсят в скалиста местност, която е непосредствено в селото и има сериозни процепи по тях.

„Жената живее с една от дъщерите си и внучето, здравословни проблеми е нямало. Сутринта се е оплаквала от кръвното и има малки проблеми със зрението“, коментира още Юри Кацаров.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x