fbpx

Баща разлепя зловещи бележки в столично училище (ВИДЕО)

407

Баща разлепя бележки и плакати с послания в столично училище. Охранителни камери го заснели.

Според ръководството на 51 СУ “Елисавета Багряна”, написаното е със заплашително послание и е насочено към управата на столичното училище.

Снимки:

Бащата е написал, че неговото дете е жертва на лошо отношение от страна на учителите, обвинява училището и в лошо управление. Оказва се още, че той е изпратил писма с нови лозунги, които се заканва да разлепи.

Видео:

В столичното 51 СУ “Елисавета Багряна” на протест са се събрали ръководството на училището, учители и родители на учениците. В ефира на “Здравей, България” по NOVA директорът на учебното заведение заяви, че досега са получени около 20 писма.

“Бащата и преди е разлепвал в квартала своите искания и е свикнал така да получава това, което иска. Не му харесваха правилата в първи клас – разлепи целия квартал и приеха детето му. Не му харесваха правилата за прием в детска градина – разлепи цялата детска градина и приеха детето му”, коментира директорът на училището Асен Александров.

Новото искане на бащата е да бъде уволнена учителка, която е направила забележки на детето му. Бащата твърди, че е упражняван психически тормоз върху детето му.

“Не е имало такъв тормоз, по-скоро имаше тормоз, упражняван от детето му върху другите деца. Ние отговаряме за здравето и живота на всички, затова наша отговорност и дълг е да се съобразяваме и с това изискване. Притеснявам се за себе си и за колегите си. Нечовешко е да се отправят такива заплахи”, казва учителката, срещу която е искането на бащата.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...