Астросъвет: Днес лъжите и клюките имат разрушителна сила!

Луната е в знак Рак.

Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Уязвими са стомахът и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.

Луната се движи на празен ход до 16:15 часа. Затова: Бъдете внимателни, за да се избегнат неприятни моменти на разочарование от взети важни решения в този момент. По това време човек се „изключва” за известно време (вниманието му е притъпено, той става разсеян). Не трябва да вземате отговорни решения, тъй като те се основават на заблуди. Стартираните дела ще вървят трудно или изобщо няма да имат успех. Трябва внимателно да спазвате всички правила за безопасност. Може да има неприятни инциденти на улицата … Не купувайте важни и скъпи вещи, не подписвайте документи, договори.

Луната преминава в знак Лъв от 16:15 часа и отпадат горните ограничения. Започва период изпълнен с оптимизъм, жизненост и ярки емоции. Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват.

7 лунен ден от 10:47 часа на 10 май до 11:55 часа на 11 май

Денят е сложен. Старите проблеми се нуждаят от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Може да ви провокират, но бъдете предпазливи и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Питагорейците в този лунен ден давали обет за мълчание и не произнасяли нито дума през цялото лунно денонощие.

Денят ще бъде успешен за честните, организирани и активни хора. Поети, писатели, журналисти – днес е вашият ден. Всеки, който работи със словото ще има успех, ще получи вдъхновение. Също така е добър ден за студентите и тези, които преминават изпити.

Силата на думите нараства много в посочения период и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива и откликва на всяка дума, дори случайно произнесена. Бъдете внимателни: всичко, което казвате ще бъде реализирано. Особено опасно е да лъжете в този ден. Лъжите и клюките имат разрушителна сила, избягвайте ги, ако не искате в бъдеще да се разболеете сериозно или да се изправите пред опасности. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Негативният заряд може да се обърне срещу вас и да донесе не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. Но в този ден всички добри желания също могат да се сбъднат. Добрите думи, похвалите, комплиментите, думите на благодарност имат много важна роля сега. Много е хубаво да се молите – молитвата ще бъде чута бързо.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Не можете да правите нищо, което да нарушава целостта на нещата – да чупите мебели, чинии, да разкъсвате книги, да късате цветя, да чупите клони и т.н. Не трябва да ставате съпричастни към разрушението. Не трябва да ядете пилешко месо, яйца.

Сексът по възможност трябва да бъде бавен, спокоен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е да има музика. Сега тя засилва очароващото въздействие. Трябва да говорите само за любов.

Подстригването е благоприятно, засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон.

Покупки – Можете да си направите хубав подарък – да си купите нещо, за което отдавна сте мечтали, нещо, което ще ви донесе удовлетворение.

Днес е 21 слънчев ден – Денят носи силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите днес.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via