fbpx

Астросъвет: Днес е ден на сила и могъщество!

103

Луната е в знак Дева до 21:52 часа.

Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Започват да изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си. Проявява се прецизност и стремеж към съвършенство, повече критичност и аналитично мислене. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Период, благоприятстващ практическата реализация на замислите.

Развитие на търговията на дребно. Благоприятен период за обучение на децата в някакви умения и навици. Домашната работа не влиза в сметките. Съпрузите могат да започнат да се упрекват един друг, да си намират кусури, да се критикуват. Може да стане доста тягостно положението. Добре ще ви се отрази стоенето в различни стаи.

Уязвими са червата и стомашно-чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата, съветва астрологът Ивелина Пенчева.

Луната се движи на празен ход от 20:20 часа до 21:52 часа, след което преминава в знак Везни.

Продължава 10 лунен ден до 15:31 часа на 14 май (от 14:19 часа на 13 май)

Символът на деня е фонтанът, който е свързан с енергията, която непрекъснато преизпълва човек, напомня за духовната му независимост. Възползвайте се от всички добри възможности. Това е ден на сила и могъщество. Съзидателните сили на Луната са в хармония с човека. Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове. Предприемайки стъпка към вашата цел, вие вече не го правите сами, а с помощта на по-висши сили. Началото на всяко важно дело може да бъде положено в този лунен ден. Всичко каквото се започне ще има успех, особено семеен бизнес.

Десетият лунен ден е благоприятен за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Хубаво е да посветите време на родители, близки, децата, семейството. Семейните кавги и конфликти сега са много опасни и трябва да се избягват, в противен случай ще продължат много дълго. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, само в класически вариант. Най-доброто време за зачатие.

Някои астрологични школи считат, че пътуванията, започнали в този лунен ден със сигурност ще приключат успешно. И ако по време на пътуването срещнете някого, най-вероятно това запознанство ще се превърне в дълго и силно приятелство.

Хубаво е да започне изграждане на фамилна къща или да се купи нов дом. Смята се, че този дом става защитен талисман за семейството. Също така е идеалното време за засаждане на семейна градина. Плодните дървета, засадени в този лунен ден ще произведат богата реколта, а самата градина ще ражда много дълго време.

Десетият лунен ден е времето на активност на мъжката енергия, затова се смята, че е и денят на основателя на рода. Поради тази причина е хубаво да се отиде в църквата и да се запали свещ на починалите роднини и родители.

Препоръчва се медитация над собствената карма и кармата на рода.

Следва 11 лунен ден от 15:31 часа на 14 май до 16:44 часа на 15 май

Символ на този ден е лабиринтът, в който човек трябва да победи своя Минотавър. Енергията на този ден е доста силна, така че изисква повече предпазливост във всички действия. Максимално нараства жизненият потенциал. В този ден човек може да си взаимодейства със силите на природата, ако знае как. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото като неизбежна част от съдбата без да се противите. Може да се подстригвате след 15:30 часа.

По сънищата на единадесетия лунен ден (вторник с/у сряда) можете да прецените колко хармонично съществувате в пространството около себе си, както в обществото, така и в цялата Вселена.

Например, ако сте в активна позиция в съня си, движите се много, това означава, че вашите дела са в ред, сте в хармония с ритмите на природата.

И ако в съня си ставате жертва на обстоятелства, сънувате, че ви убиват и измъчват – това означава, че от вашата житейска позиция има много какво да се желае. Необходимо е да се прояви по-голяма инициативност и да не се плъзгате по вълните с накуцване. Бъдете строители на собственото си щастие.

Днес е 25 слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Помирете се с неприятелите си. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните. Родителите трябва да прекарат 25 слънчев ден заедно с децата си. Постарайте се да изпълните техните молби и желанията им. Намерете време да пообщувате с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги. Подходящо за съпружески отношения и любов.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори