fbpx

Анелия се носи на крилете на любовта (СНИМКА)

Анелия май се носи на крилете на любовта. Фолкдивата сама даде повод за коментари, като сподели снимка на камък във формата на сърце.

„Какво си намерих?“, написа звездата на „Пайнер“, с което още повече засили слуховете, че или пак е открила любовта, или е на път да го стори.

Засега хармонията в личния живот на певицата е предимно в сферата на предположенията, пише „Уикенд“. И в това няма изненада, тъй като Анелия е сред известните личности у нас, които всячески се стремят да бранят емоционалния си свят.

Хитовата изпълнителка е правила компромис в далечното минало, когато все още бе омъжена за бизнесмена Коко Динев, който е баща на дъщеря ѝ Ивон. След раздялата им, Анелия избра да крие сърдечните си трепети.

През годините я свързваха с един и двама, сред които Мартин Иванов, по прякор Данона, и Калоян Арсенов, син на бившата министърка Долорес Арсенова. Шушукаше се и за отношения с наркобос, както и с прословутия колекционер на креватни спомени с певици и манекенки Ангел Свинаря. Последният я заряза заради Мара Отварачката.

И въпреки че винаги е избягвала да афишира личния си свят, постовете й в социалните мрежи напоследък стават все по-издайнически. Те са предимно на красиви пейзажи и емоции.

Анелия често прекарва моменти сред природата, а наскоро пусна и доста любопитен кадър, на който позира седнала пред Ступата на просветлението – будистки паметник, символизиращ съвършената хармония на Вселената. Той се намира в село Плана и според традицията носи щастие, изпълнява желания на хората с добри намерения и защитава света от бедствия и конфликти.

Дали Анелия наистина е била в плен на тягостни емоции, остава загадка, заради желанието ѝ  да избягва въпроси за личния си живот. И все пак „когато човек има проблем със себе си, започва да се контролира под една или друга форма, така че на първо място се старая да бъда щастлива. Всяко едно нещо, което е крайно, не е полезно“, споделя фолкдивата, която на 1 юли ще празнува 37-ия си рожден ден.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x