Абсурдна ситуация! Бизнесмен паркира върху кран, за да не му спрат водата

Абсурдна ситуация се разиграва между собственици на хотел и автошкола и “Софийска вода”. От дружеството настояват бизнесмените да си платят натрупаните задължения за вода.

Когато служители на “Софийска вода” опитали да спрат водоподаването, един от собствениците паркирал колата си върху спирателния кран. Според собствениците те счетоводно не могат да докажат направените разходи. Твърдят, че не са получили необходимите бележки.

“Искам да си платя. За да го направя, ми трябва платежен документ, който обаче нямам. До този момент получих фактура веднъж и тя е платена. Попадам под ударите на НАП. Нека ми дадат документ и ще платя. Ако не го направя, поемам ангажимента да платя сумата в троен размер”, каза пред Нова телевизия Красимир Георгиев.

Владимир Гълъбов, старши мениджър “Комуникации” в “Софийска вода”, на свой ред обясни, че фактурите се издават всеки месец и се раздават от съответния подизпълнител.

“Много е важно, че не става въпрос за битов клиент, а за човек, който има хотел. Господинът има натрупана сума от 2487 лв.”, заяви той.

Засега казусът остава отворен.

Следвайте ни в социалните медии