“Златно момиче” даде сърцето си на специалист по архитектура

Бившата гимнастичка от ансамбъла по художествена гимнастика Ренета Камберова лети на крилете на любовта. “Златното момиче” има ново гадже.

От няколко месеца чаровната дама дели живота си със специалист по архитектура. Това е Благой Гоцев.

Доскоро Ренета не искаше да афишира връзката им, за да се увери в нейната сериозност. Сега вече явно сигурна в новата си любов, гимнастичката от ансамбъла, който донесе куп успехи, е готова да сподели с всички щастието си.

Ренета се появи с новия си любим на сватба наскоро и го запозна с бившите си съотборнички.

За новия и любим не се знае почти нищо, освен че е завършил Университета по архитектура и строително инжинерство. Освен това се увлича по бойните спортове и е приятел с бившия съпруг на друга от “златните момичета” Катрин Велкова – Марко Косев.

Досега Рени беше много потайна относно личния си живот. До края на миналата година тя имаше връзка с треньор по плуване, който работеше на Хавай.

“Страшно се гордея с него. Най-хубавото е, че и двамата израстваме в това, което правим. Подкрепяме се много един друг”, разкриваше единствено грацията от Пазарджик.

Връзката им приключова края на 2016-а заради огромното разстояние, което ги разделяще. Около три месеца по-късно Ренета среща Благой и отново открива любовта.

Освен в личния й статус, Камберова има и ново професионално развитие. Преди десетина дни тя стана шеф на спорта в родния си град Пазарджик. Като такава красавицата ще бъде член на Управителния съвет на футболния и волейболния клуб.

Започна и срещи с всички президенти на общо 25-те спортни клуба в Пазарджик. Синеоката шампионка ще отговаря за масовия спорт и всички мероприятия, които ще се организират.

Ренета Камберова е единствената от предишния ансамбъл, която пое по стъпките на управлението, ако не броим Катрин Велкова, която е президент на клуб “Локомотив” (Сф).

Източник: sportal.bg

Може да харесате и