fbpx

Жената на Светльо Иванов се закани да прати Иван Гарелов на съд

Съпругата на водещия Светльо Иванов – Вяра Деянова, обмисля да съди журналиста Иван Гарелов заради гафа с ромския произход на мъжа й.

Репортерката на Би Ти Ви била бясна на „Мистър Панорама“, най-вече заради дъщеричката им Йоана.

Момиченцето търпяло подигравки, че „баща й е ром“ и Деянова смятала да търси правата си в съда за нанесени морални щети. Припомняме, че по време на своето гостуване в „Шоуто на Слави“ Гарелов причисли Светльо Иванов към ромите.

Реакцията на журналиста не закъсня.

„Иван Гарелов публично коментира как академик Георги Марков анализирал в „120 минути” ромите, „без да предполага, че водещият”, тоест аз, съм „бил от ромски произход”. Така ли? И аз не предполагах… Благодаря Ви господин Гарелов, вашият опит може да научи още няколко поколения журналисти. На достойнство, точност и убеденост в представяната информация“, изригна Иванов във Фейсбук.

Ден по-късно Гарелов се извини публично, като се оправда, че е бил подведен от публикация в жълт вестник. Водещият на „120 минути“ прие извинението му, но явно съпругата му не е толкова всеопрощаваща.

„Това може да се отрази на психиката и самочувствието на детето ни. Няма да оставя нещата така“, заканила се Деянова.

Потребителите в мрежата пък са разделени на два лагера. Едните защитават водещия Светльо Иванов и решението да си търси правата в съда. А другите са убедени, че Гарелов не го е обидил нарочно, просто се е оказал подведен.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x