Жена хвана съпруга си в изневяра с по-млада любовница и побесня, вижте какво се случи (Видео)

58-годишна излъгана съпруга от Ню Саут Уелс в Австралия спипа мъжа си с доста по-млада любовница и изпадайки в умопомрачение реши да си отмъсти, пише „Дейли Мейл“.

Тя подкара джипа си и първо се вряза във вана на неверния си съпруг по време на движение, а след това незабавно достигна до колата на съперничката си в любовта, паркиран наблизо, като помля и нейния автомобил.

Случаен очевидец е заснел инцидента чрез видеорегистратора на колата си. Скандалът между тримата след това е продължил извън колите като ядосаната съпруга се нахвърлила на двамата любовчии. Никой не е пострадал, според информацията от полицията, но автомобилите били доста смачкани.

Съобщава се, че полицаите са пристигнали след подаване на сигнал и са арестували разбеснялата се 58-годишна жена. Тя е била заведена в полицейския участък, но впоследствие е била освободена без да й бъдат повдигани обвинения.

Полицията разпитала и 57-годишния мъж и 40-годишната му любовница, но не били арестувани. От органите на реда са заявили пред изданието, че възприемат инцидента като „семеен“.

Може да харесате и