Загадките на паралелния свят

Много специалисти твърдят, че на планетата ни съществуват два или повече паралелни светове, където се развиват и живеят независимо от нас живи същества.

През 1960 година във ферма в Датун, в ЮАР, няколко дни подред пред наблюдаващ отряд от полицаите върху тялото на двадесетгодишен мъж неочаквано възниквали разрези като от скалпел.

През 1876 китайските вестници съобщавали, че на улиците на Нанкин се появяват невидими демони, които отрязвали плитките на хората. Много от гражданите закривали косите си с ръце, но плитките въпреки това падали като срязани с много остър предмет.

На 16 април 1922 година пред очита на много хора на едно от кръстовищата на Ковънстрийт невидима ръка нанесла порезни рани в шията едновременно на трима мъже.

В същото време в Лахор, Индия, посред бял ден се разхождало невидимо създание, което хващало хората, те политали във въздуха и изчезвали завинаги.

През 1931 година на борда на немския кораб Берехезе, пред очите на екипажа на кораба в главата на един от пътниците се появила чудовищна дупка и той умрял на място.

Една от най-страшните описани случки се е случила през 1761 година в Италия. Пет селянки се връщали от полето и една от тях изведнъж извикала и паднала мъртва.

Тялото й било като взривено отвътре, без да се чуе и звук. В тялото на починалата нямало и една капка кръв, костите й били натрошени на ситно, а в черепа й имало няколко дупки, от които не капела и капка кръв.

В Бразилия през септември 1988 година на брега на един от водоемите било намерено тяло на мъж. Нямало следи от борба, но на лицето, корема и гърдите му имало разкъсвания.

Върху ръцете му имало много дупки, които според криминолозите нямат нищо общо с дупките от куршуми. Очите, ушите и езика на трупа били прецизно отстранени.

През разрез в пъпа били извлечени всички органи от коремната кухина, а отворът бил с размер три сантиметра. Това е поредното доказателство, че съществата от паралелните светове имат враждебно отношение към хората.

Домашните животни усещат подобни създания и това си личи по безпричинното безпокойство, което изведнъж обхваща котката или кучето. Тогава и човек усеща чуждо присъствие.

 

Може да харесате и